Może to głupie pytanie (proszę o wyrozumiałość - jestem początkująca), ale czy obchodzicie urodziny swoich kotów, a może jest Święto Kota? Swoje święto mają sekretarki, służba zdrowia, górnicy, koty też powinny mieć!
Duży Burmaniak
Jest dzień kota ale nie pamiętam kiedy(chyba styczeń albo luty),myslę że chodziło o urodziny naszych kotów,wstyd sie przyznac ale nie wiem kiedy są,obiecuję że sprawdzę i się poprawię
Myślę, że urodziny kotków to dobry pomysł do spotkań
Kotki będą wymiziane, a właściciele nagadają się do woli!
Duży Burmaniak
To ja ogłaszam zbiorowe urodziny moich kotów w Krakowie na wystawie i zapraszam na wieczorna imprezkę
Średni Burmaniak
ja tez będę
Duży Burmaniak
Dziewczyny,szczególnie Marysiu-masz namiary na jakiś hotel?
Średni Burmaniak
no właśnie, bo tak sobie myślę, ze na tyle osób i w takim terminie, to trzeba robić już rezerwację... jedziecie samochodem, czy pociągiem?... pociągiem z wawy jest szybciej (ok 2,5 h) ale jednak jadąc z trzema kotami, to samochód będzie lepszą opcją ale będę jechać ok 4,5 h
Duży Burmaniak
My jedziemy samochodem bo pociągiem to chyba 10 godzin,A noclegu to napewno trzeba juz szukac:) Fajnie by było spac w jednym miejscu:)
Dharma-Kalisz napisał:
Dziewczyny,szczególnie Marysiu-masz namiary na jakiś hotel?
Tak, posłałam na maila. Ewa też fajne miejsce znalazła. Decydujcie co będzie najlepsze.
Dharma-Kalisz napisał:
To ja ogłaszam zbiorowe urodziny moich kotów w Krakowie na wystawie i zapraszam na wieczorna imprezkę
no Aneczko ale będzie impreza... może zrobimy cytrtnówkę??
Średni Burmaniak
nie mogę się doczekać
ok to ja obiecuję specjalnie na wystawę zrobić ulubiony trunek Ani:) może wypije ze 3 kieliszki przez cały wieczór... hihihi